over grit

Veel bouwprojecten van Grit bouwbedrijf worden naar tevredenheid opgeleverd, doordat de vele activiteiten in het proces optimaal op elkaar worden afgestemd. Er is veel aandacht voor planning en organisatie. Daarbij worden de activiteiten uitgevoerd door vakmensen met veel ervaring, waardoor kwaliteit gewaarborgd wordt. 

Samenwerking met specialisten

Voor een aantal specialismen werkt Grit bouwbedrijf met een vast team van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Hierdoor is men in staat een breed pakket van bouwprojecten te leveren. 

Onder toeziend organisatorisch oog van Grit bouwbedrijf worden activiteiten op elkaar afgestemd waardoor een keten van kwaliteit ontstaat. Dankzij dit keten heeft het bouwbedrijf al veel mooie projecten op haar naam staan. 

Grote en kleine projecten, zakelijk en particulier.

diversiteit en ervaring

De ondernemer Alex Grit heeft het bedrijf in 2002 gestart. Kwaliteit en veelzijdigheid resulteerden al snel in de volwassen organisatie die er nu staat. Met Zwijndrecht als thuisbasis verzorgt men uiteenlopende projecten door het hele land. Groot en klein, zakelijk en particulier. 

De diversiteit van projecten, het oog voor detail en de inzet voor een snelle en goede verbouwing/renovatie geeft aan dat er in het team op meerdere gebieden veel ervaring aanwezig is en ieder project met grote zorg wordt uitgevoerd.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op